Εμείς

Paelia Ελαιοτριβείο

Επιλέξτε από την πλούσια γκάμα ποιοτικών ελαίων, από εξαιρετικά παρθένα έλαια!

Παρθένο Ελαιόλαδο

Ανωτέρας κατηγορίας ελαιόλαδο

Εξαιρετική Γεύση

Υψηλή ποιότητα και χαμηλή οξύτητα του ελαιόλαδου

Εγγυημένη Ποιότητα

Απαιτήσεις του πρότυπου ISO 22000:2005.

Paelia Παραγωγή & Τυποποίηση

Η εταιρεία Paelia παράγει εξαιρετικό ελαιόλαδο από το 1995 στην περιοχή των Κρέστενων, επαρχία της Ολυμπίας που βρίσκεται δυτικά της Πελοποννήσου. Με ένα υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο που σέβεται τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελαιολάδου, κατορθώνουμε να παράγουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μέσα σε αυστηρά ελεγχόμενες υγιεινές συνθήκες.

Εμφιαλώνουμε αυτό το ξεχωριστό λάδι σε διάφορες πρακτικές συσκευασίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών. Το ελαιοτριβείο διαθέτει ανοξείδωτες δεξαμενές 200 τόνων και μηχανήματα τυποποίησης υψηλής τεχνολογίας. Ο άριστος μηχανολογικός εξοπλισμός του εγγυάται τη σταθερά υψηλή ποιότητα και τη χαμηλή οξύτητα του ελαιόλαδου.

Στις ίδιες εγκαταστάσεις λειτουργεί και σπορελαιουργείο όπου παράγουμε ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο και σογιέλαιο καθώς και ζωοτροφές όπως ηλιόπιτα και σογιόπιτα. Όπως και το ελαιόλαδο έτσι και τα σπορέλαια εμφιαλώνονται σε διάφορες συσκευασίες.

Όλα τα προϊόντα Paelia παράγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου ISO 22000:2005.

Το όνομα Paelia αποτελεί εγγύηση υψηλής ποιότητας, υγιεινής, αξιοπιστίας και άριστης τιμής στο ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα προϊόντα.